آشنایی کامل با میکروسوئیچ
ادمین حبیبی
میکروسوئیچ ، یک نوع کلید بوده که با فشار فیزیکی کوچک تحریک خواهد شد. سیستم های امنیتی امروزه، با نام و شکل های متفاوت تولید شده اند، که وجود هر کدام از آن ها برای منازل، محل کار و خودرو بسیار الزامی می باشد و می تواند از جان و مال شما کاربران عزیز حفاظت کند و امنیت رو یه شما هدیه دهد.
برای شناخت بیشتر سیستم های حفاظتی، می توانید مطلب بهترین دزدگیر اماکن ایرانی را مطالعه نمایید.
میکروسوئیچ چیست
همانطور که در پاراگراف بالا توضیح دادیم میکروسوئیچ دزدگیر، یک نوع کلید بوده، که حتی با فشار کوچک تحریک می شود. می توان ادعا داشت که میکروسوئیچ به دلیل قیمت پایین و طول عمر مفید، در خط صنعت بسیار رابج بوده و بیشتر ابزار های برقی از میکروسوئیچ استفاده می کنند.
تفاوت اصلی و بسیار مهمی که میکروسوئیچ با دیگر ابزارها دارد، کلید زنی بوده که با جابجایی کوچک باعث می شود، دکمه یا کلید میکروسوئیچ فعال گردد، و باعث جابجایی کنتاکت های الکتریکی خواهد شد که سرعت بسیار بالایی دارد.
در حالت عادی می توان گفت میکروسوئیچ دارای 3 عدد پایه به نامNO -COM-NC می باشد که در صورت فشردن، پایه COM از پایه NC جدا و به NO پایه، متص می گردد و در صورتی که شاستی فشار داده نشود پایه COM به NC متصل می شود.
نخستین میکروسوئیچ در چه زمانی اختراع شد
اگر بخواهیم درباره نخستین میکروسوئیچ، اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم. باید اشاره کنیم که اولین فردی که قطعه میکروسوئیچ را اختراع کرد فردی با نام پیتر مک گل بوده که در سال 1932 میلادی در فریپورت ایلینویز میکرو را اختراع کرد. و از آن تاریخ تا کنون با نام تجاری میکروسوئیچ شناخته شده، همچنین به عنوان یک سوئیچ بسیار رایج بوده.
میکروسوئیچ یک ابزار پر کاربرد در بسیاری پروژه ها بوده، که برای قطع و وصل کردن جریان برق در مدارهای الکترونیکی به کار می رود.
میکروسوئیچ چه تفاوتی با دیگر کلید ها دارد
فرق دیگر کلیدها در قطع و وصل عادی با میکروسوئیچ در شاسی میکرو بوده که به صورت فنری می باشد. یعنی وقتی که روی آن فشار اعمال شود، جریان را قطع یا وصل نگه می دارد و در زمان رها شدن، به حالت اولیه خود بر می گردد.
میکروسوئیچ در دزدگیر اماکن چه کاریی دارد
میکروسوئیچ هایی که برای سیستم های حفاظتی یا همان دزدگیر منازل طراحی و تولید شده اند، در کمترین زمان ممکن متوجه ورود غیر مجاز سارق می شود. که بیشتر برای اتصال به بدنه درب کرکره فروشگاه ها و درب ورودی منازل مورد استفاده قرار می گیرد و اگر سارق قصد دستکاری و دستبرد زدن به درب پارکینگ ها، کرکره برقی را داشته باشد، میکروسوئیچ در سریع ترین حالت ممکن هشدار ارسال می کند.
میکروسوئیجی که روی کرکره برقی های ورودی درب پارکینگ ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد و زمان رسیدن کرکره به زمین، باعث قطع جریان مدار دزدگیر اماکن می شود.
میکرو سوئیچ دزدگیر اماکن دارای چه مشخصاتی می باشد
- دارای جنس بدنه فلزی
- دارای وزن 40 گرم
- دارای ابعاد 5*2*10 سانتی متر
- دارای اتصالات فیزیکی
میکروسوئیچ در چه ابزارهایی کارایی دارد
لازم به ذکر می باشد میکروسوئیچ در بیشتر ابزارها مانند: روبات های تشخیص مانع، شیشه بالابرد اتومبیل ها، دزدگیر خودروها، سیستم حفاظتی مانند دزدگیر فایروال، کلید های تشخیص طبقه و ایمنی آسانسورها، دستگاه های سکه ای، تشخیص مچاله شدن کاغذ در دستگاه کپی و … مورد استفاده قرار می گیرد.
لازم به ذکر می باشد میکروسوئیچ ها با توجه به ولتاژی که از خود عبور می دهند می توانند تقسیم بندی شوند و در مدل های متفاوت به فروش برسند.
کاربرد میکروسوئیچ در صنعت اتومبیل
امروزه با پیشرفته تر شدن تکنولوژی، روز به روز سازوکار وسایل نقلیه پیچیده تر می شوند. سنسور میکروسوئیچ یک قطعه بسیار کوچک بوده که در وسایل مختلف خانگی، اتومبیل ها، وسایل امنیتی مانند کرکره برقی و .. مورد استفاده قرار می گیرد.
هدف اصلی استفاده از میکروسوئیچ در اتومبیل، افزایش مدار ایمنی دستگاه است. بزرگترین بازارهایی که از میکروسوئیچ استفاده می کند، صنعت اتومبیل می باشد.
این سوئیچ عملکرد بسیار گسترده ای دارد و تقریبا 10 میلیون دور مدار را تحمل می کند. این سوئیچ کاملا قابل اعتماد می باشد و برای ایمن سازی دستگاه در تایم زیاد، مناسب می باشد.
سخن آخر:
درکل می توان گفت میکروسوئیچ جایگزین بسیار مناسب مگنت جهت کنترل تردد درب های سیار بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. همانطور که در پاراگراف های بالاتر توضیح دادیم، میکروسوئیچ دارای سه عدد پایه می باشد.
که یکی از پایه های میکروسوئیچ با کلمه COM مشخص شده که به آن پایه ورودی می گویند. یکی دیگر از پایه آن علامت NC و پایه دیگر با علامت NO مشخص می شود. اما در حالت عادی با فشردن شاسی میکروسوئیچ، پایه COM به NC متصل می گردد و از پایه NO جدا می شود.
منازلی که در معرض سرقت هستند
ادمین حبیبی
14 اسفند 1401معایب دزدگیر اماکن که نمی دانید
ادمین حبیبی
27 اسفند 1401تجهیزات ایستگاه آتش نشانی
ادمین حبیبی
19 فروردین 1402
دیدگاهتان را بنویسید