تفاوت فرکانس 315 و 433 مگاهرتز
ادمین حبیبی
” تفاوت فرکانس 315 و 433 ” به طور کلی می توان گفت هر فرستنده ای یا گیرنده وایرلسی دارای فرکانس بسیار مشخص برای ارتباط با دیگر دستگاه ها بوده که دارای فرکانس های متفاوت مانند: 315 و 433 هستند. در این مقاله ما قصد داریم درباره فرق فرکانس 315 و 433 مگاهرتز صحبت کنیم، پس تا آخر این مطلب با ما همراه باشید.
کاربرد فرکانس رادیویی در چیست
پزشکی:
از این فرکانس ها در حوزه پزشکی هم کاریی دارند .و برای انجام درمان بیماری، تصویر برداری و … استفاده می کنند.
ارتباط بی سیم:
یکی از اصلی ترین فرکانس رادیویی، برقراری ارتباط بی سیم بین 2 دستگاه بوده، که می توان صنایع های متفاوت مانند: ارتباط سلولار، اینترنت اشیاء، صنایع نظامی، فضایی و … اشاره کرد.
تلوزیون و رادیو:
از فرکانس های رادیویی برای پخش برنامه تلوزیونی و رادیویی استفاده می شود.
صنعت:
از فرکانس های رادیویی در صنایع مختلف مانند: حمل و نقل، صنایع نفت و گاز، صنایع هوایی، خودور سازی و … برای کنترل مانیتورینگ از راه دور استفاده می کنند.
سنسورها:
از فرکانس های رادیویی برای سنسور هایی مانند: حسگر حرکتی برای جلوگیری از سرقت سارقین، سیستم های اندازه گیری رطوبت و دما، تشخیص فشار و … مورد استفاده قرار می گیرد.
امنیت:
فرکانس های رادیویی برای ارسال اطلاعات مابین دستگاه های امنیتی مانند: سیستم دوربین های مداربسته، ریموت و رسیور، مدار فرمان کنترلی و سیستم حفاظتی مثل دزدگیر همچنین جک پارکینگی مورد استفاده قرار می گیرد.
رادار و ماهواره:
از این فرکانس های رادیویی برای دریافت و ارسال اطلاعات از ردیابی و تشخیص اشیاء در رادارها مورد استفاده می کنند.
انواع فرکانس های رادیویی
فرکانس های رادیویی دارای تنوع بسیار بالایی هستند که به دلیل فراوانی و کارآمد متفاوت، مورد استفاده قرار می گیرند که به طور کلی با دسته بندی آنان در پاراگراف پایین آشنا خواهید شد:
- فرکانس پایین از 30 کیلوهرتز تا 50
- فرکانس متوسط 50 مگاهرتز تا 200
- فرکانس بالا 200 مگاهرتز تا 300 گیگا هرتز
- فرکانس بالاتر 300 گیگاهرتز ال 3 تراهرتز
- فرکانس اشعه ایکس 30 پتاهرتز تا 30 اکساهرتز
- فرکانسی گاما 30 اکساهرتز به بالا
آشنایی با تفاوت فرکانس 433 و 315 مگاهرتز
433 فرکانس:
از پیشفرض فرکانس 433 برای تولیدکنندگان ایرانی و تجهیزات الکترونیک همچون ریموت ها استفاده می کنند که بیشتر در رسیوهای تک رله، دو رله، رسیور سیم کارتی، راهبند اتوماتیک، رسیور کرکره و برخی دیگر از سیستم های دزدگیر اماکن مورد استفاده قرار می گیرند.
از ویژگی 433 می توان به توانایی شناسایی بهتر و بالا بردن سرعت انتقال اطلاعات می توان اشاره کرد. همچنین فرکانس 433 در کشورهای اروپایی و آسیایی مورد توجه قرار دارد.
فرکانس 315:
از فرکانس 315 بیشتر در تجهیزات برند های مختلف دزدگیر اماکن استفاده می کنند نسبتا فرکانس 433 از 315 قوی تر می باشد.
فرکانس 315 را بیشتر در مکان هایی مانند: منزل، اداره جات های کم تردد و صنعتی استفاده می کنند. به دلیل اینکه در این مکان ها تردد بسیار کمتر می باشد. اما در کل می توان گفت فرکانس 315 دارای سرعت بالا در تشخیص خطر و انتقال اطلاعات سریع را به همراه خود دارد.
مقایسه تفاوت فرکانس 315 و 433 مگاهرتز
با توجه به پراکندگی های زیاد تجهیزات بی سیم در بازار، از فرکانس های 315 و433 برای دزدگیر بی سیم برای محافظت از محیط پیرامون کاربر و وسایل نقلیه استفاده می کنند. این دو فرکانس دارای معیار فیزیکی متفاوتی اند که در زمان دریافت و ارسال داده ها به شکل های مختلفی عمل می کنند.
از فرکانس 315 مگاهرتز بیشتر در مناطق بسیار کم تردد استفاده می کنند و در سنسورهای حرکتی یا همان چشمی بیسیم دزدگیر اماکن کارایی دارد.
اما از فرکانس 433 در دزدگیر فایروال مدل F10 و F9 و آژیر بی سیم استفاده می کنند. به دلیل اینکه دارای پوشش بسیار وسیع هستند.
آشنایی با تفاوت فرکانس 315 و 433 در محصولات فایروال
فرکانس 315 در محصولات فایروال:
- پدال اعلام سرقت بی سیم
- سنسور ضربه بی سیم پلاس
- سنسور ضربه بی سیم
- ریموت برد بالا
- سنسور دود بی سیم
- مگنت بی سیم
- سنسور حرکتی بی سیم H9
- سنسور حرکتی بی سیم H7
- دزدگیر فایروال F9 و F10
فرکانس 433 در محصولات فایروال:
- دزدگیر فایروال F9 و F10
- آژیر بکاپ بی سیم
سخن آخر:
در کل می توان گفت فرکانس 315 و 433 دارای یک کارای مشخص مانند: در ارتباط بودن دستگاه ها با یک دیگر کارایی دارد. و با توجه به تراکم تردد کم و شلوغی در تجهیزات و توجه به کارایی سیستم های حفاظتی و نظارتی مورد استفاده قرار می گیرند
آشنایی کامل با میکروسوئیچ
ادمین حبیبی
13 اردیبهشت 1402انواع دتکتور و چه کارایی دارند؟
ادمین حبیبی
24 فروردین 1402کیپد دزدگیر چیست؟
admin
11 آبان 1401
دیدگاهتان را بنویسید